De brief

Dank dat u de moeite neemt de site te bezoeken. Zoals u in de brief heeft kunnen lezen is het collectie-managementsysteem elegant en gebruikersvriendelijk. Bij het bladeren in deze site krijgt u daarvan een indruk. Wat u dan mogelijk zult opmerken is dat het systeem heel veel kan. Ook dit klopt: het is zeer uitgebreid met veel finesses.

Voor welke verzamelaar?

Voor de verzamelaar die een belangrijke grote collectie heeft, niet alleen in omvang maar ook in geld uitgedrukt, is het systeem eigenlijk onmisbaar. Een collectie die niet goed is beschreven, is kwetsbaar. De verzekering vraagt taxaties in een valide rapportage. Een overzicht met gegevens zoals in een catalogus standaard is, kan met een druk op de knop in PDF worden gemaakt en verzonden.

Werkt de verzamelaar veel samen, of is hij/zij veel op reis? Dan is de online versie een groot gemak. Er kan met verschillende mensen tegelijkertijd in gewerkt worden op ieder willekeurig apparaat (computer, tablet, telefoon). Het systeem dat in de Cloud staat, blijf overigens een eigen en uniek bestand. Goed beveiligd. Niemand anders dan degene met een account kan erbij.

Zelfs voor verzamelaars die al een systeem hebben is het een overweging over te stappen. Elke verzamelaar krijgt persoonlijke ondersteuning.

Gevalideerd

Naar mijn overtuiging is het systeem een waardevolle toevoeging bij het beheer van de eigen kunstcollectie. Precies wat verzamelaars nodig hebben. In Nederland werkt onder andere Art Valuations (www.artvaluations.nl) voor haar klanten met dit systeem De technische kant ervan is doorgelicht met het bedrijf SmallCo (www.smallco.co), een app-counsellor.

Graag zie ik dat zoveel mogelijk verzamelaars van het systeem zullen profiteren. Daarbij bent u een belangrijke schakel.

Voor nadere informatie kunt u mij ook privé bellen op 06 1499 3164.

Met vriendelijke groet,

Geert Thijs